خدمات تاور کرین اهرم کو

تاور کرین

شرکت تولیدی صنعتی اهرمـــکو  با ۴۰ سال سابقه درخشان در زمینه واردات تاورکرین، ساخت قـــطعات تــــاور کرین، اجاره تاور کرین و گذراندن کورس ها و دوره های تخصصی پــتن فرانسه و انتقال  دانش  به تیم فنی مـهندسی خود همچنین سابقه  تنها نمایندگی پتن فرانسه تا سال 1992 میلادی در ایران  شما را در امر اجاره تاور کرین مناسب یاری می رساند.

شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو دارای گواهی کیفیت فنی از شرکت بازرسی و استاندارد ایران .

تجربه مدیریتی شرکت اهرمکو در سال 1349 در پروژه ساخت سیلوی سیمان آب یک آغاز و این شرکت در سال 1372 موفق به کسب گواهی کیفیت  استاندارد در ساخت قطعات تاورکرین و همینطور بچینگ پلنت از سازمان استاندارد ایران گردید.
***

به طور کلی تاور کرین ها  که در اصطلاح به جرثقیل برجی هم معروف و شناخته شده میباشند، شکل نوینی از اهرم های تعادلی میباشند که  متشکل از همان قطعات اصلی هستند. اغلب پایه تاور کرین ها نیز در بتن مسلح جا گرفته و برخی مواقع به بخش هایی از سازه و یا ساختمان هم،به کمک کمربند نیز مهار میگردد. تاور کرین ها اغلب بهترین ترکیب از ارتفاع و ظرفیت بالابری را ایجاد نموده  که به طور وسیع و گسترده ای نیز در ساختن سد ها و برج ها و ساختمان های بلند بکار گرفته میشود. در زمان نصب اولیه جرثقیل برجی، پایه تثبیت آن باید بر اساس ویژگی و مشخصات فنی مورد نیاز که در دفترچه راهنما تاور کرین ذکر گردیده باشد و نیز با تایید و تحت نظر مهندسین ساختمان نیز اجرا گردد. به دلیل عدم دسترسی به این بخش و بررسی دقیق مشخصات و ویژگی ها در زمان استفاده، تاییدیه مهندس ناظر ساختمان در این مورد الزامی میباشد.

تاور کرین

انواع تاور کرین

تاور کرین ها به طور کلی به سه دسته نیز تقسیم میشوند که عبارت است از: 1-ثابت 2- متحرک 3- بالا رونده

  • تاور کرین های ثابت: این نوع از تاور کرین ها ویژگی و مشخصات خاص و بارزی نداشته و قابل حمل و جابجایی نمیباشند و تنها برای کارهای معمولی بکار گرفته میشوند.
  • تاور کرین های متحرک: از بارزترین ویژگی های این نوع از تاور کرین، داشتن شعاع عملیاتی وسیع است به این معنی که در هر سه محور x و y دستگاه قادر میباشد حرکت نماید و در بخش های گوناگون یک پروژه فعال باشد.لازم به ذکر است که خود این تاور کرین ها نیز به سه دسته عمده از قبیل 1- ریلی 2- جاده‌ای 3- شناور دسته بندی شده که هر یک از آنها مزایا و معایب خود را دارا میباشند. به عنوان نمونه تاور کرین های ریلی روی یک ریل حرکت کرده و تا جایی قادر به حرکت است که برای آن ریل لحاظ گردیده شده باشد. تاور کرین های جاده‌ای در ابعاد کوچک‌تری تولید شده که به نوعی می توان گفت بیشتر شباهت به جرثقیل دارند تا یک تاور کرین اما دارای مزایا سهولت در نصب و راه‌اندازی بسیار سریع و حمل‌ونقل و جابه‌جایی گسترده میباشند و از معایب آن هم میتوان به قدرت حمل بار کمتر نیز اشاره نمود. تاور کرین های شناور هم در آب‌ها برای ساخت‌وساز معدن نفتی و یا حتی جهت  بیرون کشیدن کشتی‌های غرق‌ گشته بکار گرفته میشوند.
  • تاورکرین های بالارونده: از  این تاورکرین های بالارونده اغلب جهت ساخت بناهایی مثل ساختمان استفاده میگردد.این نوع تاورکرین با زیاد کردن ارتفاع ساختمان بالا رفته که مزیت آن نیز پوشش دهی گسترده محور z میباشد و به همین خاطر است که این نوع تاور کرین در صنعت برج‌سازی و صنایع ساخت‌ آسمان‌خراش‌ها و  صنعت پل‌سازی بکار گرفته میشود.

تاور کرین

همانطور که از معنی  نام  انگلیسی این وسیله پیداست  به جرثقیل هایی برجی که به حمل اجسام با وزن بسیار زیاد و بالا بردن آنها به بالاترین ارتفاع می پردازند  تاورکرین می گویند. این جرثقیل ها می تواند اجسام با وزن زیاد را به هر طرفی ببرد. همین ویژگی های منحصر به فرد در تاور کرین باعث شده که در صنعت های زیادی از آن استفاده شود. به هر اندازه که برج ها و ساختمان های بلندتری در شهر ساخته می شود استفاده از این جرثقیل ها بیشتر خواهد شد. این جرثقیل های غول پیکر و عظیم الجسته را می توان به عنوان یکی از یکی از مهم ترین تجهیزات عمرانی در پروژه های بزرگ در ارتفاع ها می باشد. عملکرد ارتفاع دهی  تاورکرین به این شکل است که جک های کار شده در آن لایه بالای تاور کرین را به منظور خالی کردن فضای میان  برج ستون وآن بالا می برد. به بخش افقی این جرثقیل ها فلش گویندکه می توان قسمت های دیگری به منظور افزایش طول هر چه بیشتر به آن اضافه کرد. 

کاربردهای تاورکرین

  1. پل سازی
  2. برج سازی
  3. حمل کالا در بنادر
  4. سیلوسازی
  5. سدسازی
  6. ساختمان سازی

تاور کرین چیزی در حدود 70 سال است که وارد عرصه صنعت های گسترده شده است. تولیدات این جرثقیل ها توانسته تا حمل و نقل ابزار آلات و مصالح ساختمانی در ارتفاعات را راحت تر نماید و بسیاری از مشکلات را در صنایع ساخت و سازهای بسیار بزرگ وسنگین از بین برده است. جرثقیلهای مشابه تاورکرین اختراع ویژه و منحصور به فردی از یونانی ها می باشد.  

تاورکرین اهرمکو

 این جرثقیل ها را در مکان هایی که ساخت و ساز در آنجا انجام می شود،  با رعایت اصول کاربردی که حاصل تحصیل و تجربه در این مقوله است قرار داده   و هر اندازه یک ساختمان بلندتر باشد به همان میزان هم تاور کرین بالا می رود. تاورکرین ها در مدل های مختلفی تولید می شود. از انواع کلی این جرثقیل ها می توان به تاورکرین های  T شکل و GMR و CLIMBING و ... اشاره کرد.

انواع تاور کرین متحرک

  •  T شکل
  • GMR
  •  کلایمبینگ CLIMBING

تاورکرین

تاورکرین  را  بیشتر مواقع برج سازی ها استفاده می کنند. چرا که این نوع می تواند ارتفاعات بسیار بالا را تحت پوشش خود در آورد. برای استفاده و به کار بردن هر نوع تاورکرین باید مواردی مندرج در کاتالوگ کارخانه سازنده را  را مورد توجه خود قرار دهید. از جمله این موارد می توان به چگونگی و تکنیک کارگزاری پایه تثبیت میزان ارتفاعی که مجاز است  ارتفاع دهی شود ، نوع باری که می خواهید حمل کنید، مقدار وزن بار قابل حمل در قسمتهای مختلف در طول بازو ، مکانی که می خواهید به حمل بار بپردازید و همچنین فضای مورد نظر نیز اشاره کرد. 

تاورکرین

امتیاز دهید
امتیاز 3 از 5 توسط 1 کاربر
  • کاشفی
  • 1401/11/11

سلام. درگذشته که تاور کرین نبود چطوری ساختمان های بلند میساختن؟

  • مدیر سایت
  • 1401/11/11

سلام . درگذشته از نیروی انسانی استفاده میشد که زمان نیرو و هزینه ی زیادی را هدر میداد.

  • داوودی
  • 1401/12/08

سلام. تاورکرین ها در حالت کلی به چند دسته تقسیم میشوند؟

  • مدیر سایت
  • 1401/12/08

سلام. تاور کرین ها به طور کلی به سه دسته نیز تقسیم میشوند که عبارت است از: 1-ثابت 2- متحرک 3- بالا رونده

نظرات و پیشنهادات

Top