تکنولوژی و ویژگی های برتر بالابرهای کارگاهی اهرمکو :
1.سیستم فوق پیشرفته گیربکسهای مجهز به شوک گیر (SHOK ABSORBER) که معادل این تکنولوژی را در گیربکسهای محصولات مرسدس و یا اتوموبیلهای هیوندا شاهد هستیم.
2.سرعت 40 m/min که در مقایسه با دیگر محصولات (چینی ، اروپایی، ایرانی) که اکثرا حدود 32 m/min سرعت دارند در هر دقیقه حدودا 2 طبقه بیشتر می پیماید ، که بدان معنی است که سرعت انتقال نفرات و بار بالاتر رفته و راندمان پروزه در سطح بالاتری قرار می گیرد
3.لیمیت سوئیچ های ایمنی دوبل ابتدا و انتهای مسیر
4.الکتروموتورهاي مجهز به ترمز الكترومگنتیک فوق پیشرفته
5.فنر مستقربر روی شاسی
6.پاراشوت ، ايست اضطراري با عمل کرد بسیار دقیق و حساس به سرعت .
7.سینی و دسته موتور ( حاصل تیم طراحی و فنی مهندسی شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو ، مختص آسانسور کارگاهی اهرمکو ، که باعث جلوگیری از ویبره و لرزش کابین متحرک گشته و از استهلاک آسانسور کارگاهی می کاهد)
8.ترمز هايی اکترو مگنتیک حساس به سرعت
9.نرده امگا ( درب و محل عبور و مرور نفرات در هر طبقه)
10. حفاظ پیرامون محل استقرار( آپشن بسیار مهم به لحاظ استاندار ایمنی کارگاها) تمامی فولادها استفده شده در کابین دارای استاندارد CE اروپا و قطعات آرتفاعی دارای سرتیفیکیت کارخانه سازنده (فولاد اسفراین و سپاهان) و همچنین در قسمت لوازم برقی تمامی قطعات TELEMECANIQUE و SCHNEIDER مورد استفاده قرار گرفته است
***
شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو دارای گواهی کیفیت فنی از شرکت بازرسی و استاندار ایران.
انواع اسانسور کارگاهی اهرمکو در ظرفیت های
HOIST 1000S:
1100 kg و توان باربرداری اسمی 1500 kg و یا 12 نفر 2 الکتروموتور و گیربکس مجهز به سیستم (SHOCK ABSORBER) و نصب DRIVE (درایو) در صرت سفارش
HOIST 1500 S :
1800 kg توان باربرداری اسمی 2250 kg و یا 22 نفر 3 الکترو موتور و گیربکس مجهز به سیستم (SHOCK ABSORBER) و نصب DRIVE (اینورتر) در صورت سفارش
HOIST 2500 :
2500 kg ویا 28 نفر 4 عدد الکتروموتور و گیربکس (SHOCK ABSORBER) مجهز به سیستم DRIVE (اینورتر)
آسانسور کارگاهی توسط نیروی محرکه الکتروموتور با برق سه فاز شبکه و توسط درایو(اینورتر) با حرکت بسیار آرام و بدون ضربه در ابتدای حرکت به صورت عمودی روی نوار دندههایی که بر روی قطعات ارتفاعی نصب گردیده اند که حرکت ایمنی را به سر نشینان و کل پروژه ارائه کند.
ایمنی که در چنین بالابرهایی وجود دارد بدلیل استفاده آنها در اماکن کارگاهی و نیز دفعات ساعات کاری طولانی میباشد که بکار گرفته میشود. جدا از این ، محاسبات و مقاومت مصالح نقشی اساسی را در ایمنی بالابر های کارگاهی نیز دارند.
کاربرد بالابرهای کارگاهی چیست؟
- از کاربرد این بالابرهای کارگاهی میتوان در کارگاه های ساختمانی اشاره کرد
- جهت ساخت پل و تونل و... استفاده از بالابر کارگاهس بسیار حاپز اهمیت است
- بهره بردن از بالابر کارگاهی در مرمت و احیای بناهای تاریخی و همچنین بناهای باستانی
- استفاده از این بالابر ها در صنایع نفت و پتروشیمی
- استفاده از بالابر کارگاهی در بنادر و صنایع کشتی سازی
- نقش موثر بالابر کارگاهی در صنعت معدن و صنعت فلز
- بهره بردن از این بالابرها بمنظور انجام حمل و نقل و جابجایی های سنگین
انواع بالابر های کارگاهی چیست و چه ویژگی هایی دارند؟
- بالابر های کارگاهی ضد انفجار:
این نوع بالابرهای که تحت عنوان بالابر ضد جرقه هم شناخته میشود در مکان هایی که احتمال تجمع گازهای قابل اشتعال وجود داشته باشد، بکار گرفته میشوندو نیز در محیط های کارگاهی از قبیل فضاهای آلوده گازی صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، فضاهای آلوده به غبارهای آتشگیر و قابل اشتعال، غبار پشم شیشه، غبار ذغال سنگ معادن و انبار غلات و... استفاده از این نوع بالابر به شدت حائز اهمیت میباشد به نحوی که می توانیم بگوییم از الزامات در چنین محیط هایی محسوب میگردند.
- بالابر کارگاهی از نوع مواد پودری:
به این معنی که این مدل بالابرها اغلب در صنعت غذایی، شیمیایی، بهداشتی و دارویی بکار گرفته میشوند. بمنظور حمل و جابجایی موادر از قبیل: نمک، شکر، قهوه، پودرهای دارویی و... بایستی حتما از بالابر مواد پودری استفاده شود . عملکرد این بالابرها از طریق راه سیستم چرخش یک ماردون درون لوله،انجام میگردد که برای حمل و انتقال موادغذایی پودری کاربرد فراوانی دارد. اصلی ترین مزایای این بالابرهای پودری، تولید حداقل گردوغبار در زمان انتقال مواد پودری میباشد.
- بالابر ساختمانی:
بالابرهای کارگاهی مدل ساختمانی بر اساس نوع محیط کاری و پروژه نیز به دو نوع 1- بالابر مصالح و 2- بالابر مواد و مصالح دسته بندی میگردند. آسانسورهای ویژه حمل نفر و مصالح نیز از کابین و دربی برخوردار بوده و بدین جهت که هم حمل کننده بار و مصالح میباشند و هم حمل کننده نفرات بایستی از ایمنی بسیار زیادی برخوردار باشد تا از خطرات احتمالی جلوگیری گردد.
بالابر کارگاهی امروزه در بسیاری از کارخانه ها و کارگاه ها ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این آسانسورها معمولا برای کارهایی به کار می رود که در ارتفاعات زیاد نیاز به استفاده از مصالح و ابزار آلات و نیروی کار انسانی باشد و همینطور در بخش نظارت و کنترل پروژه .بالابرکارگاهی می تواند ازاتلاف وقت مهندسین و کارکنان اجرایی در این مکان ها بکاهد. بالابر کارگاهی برای مواردی از جمله پتروشیمی، سدها، سکوی نفت و همچنین پالایشگاه ها و ... مورد استفاده افراد قرار می گیرد. استفاده از این آسانسورها می تواند به تسریع کار در این کارگاه ها و کارخانجات نیز کمک شایانی نماید. این بالابرها از جهات عملکرد شبیه به بالابرهای معمولی عمل می نمایند ولی با این حال از لحاظ ایمن بودن، ظاهر و همچنین میزان ظرفیتی که دارد کاملا متفاوت میباشد،در بالابرهای کارگاهی اهرمکو کمترین نقص و خرابی ای وجد دارد و در پروسه ساخت و تولید آنها از بهترین نوع مواد و متریال و مکانیزمهای منحصرخاصی استفاده میگردد، از قبیل متریال دنده ماردون یا پیچ ارشمیدوس گیربکس ساخت شرکت تولیدی صنعتی اهرمکو با کد فنی VCN 150 و یا چرخ حلزون از جنس تمام فسفر برنز که به مراتب در سطح بالاتری حتی از رقبای اروپایی قرار دارد که صفر تا صد آن توسط متخصصین اهرمکو ساخته و تولید میگردد.
برای برقراری امنیت و ایمنی آسانسور کارگاهی در ساخت بایستی از ابزار و تجهیزاتی کمک گرفته شود به این دلیل که استفاده از این تجهیزات در ایمن بودن بالابرهای کارگاهی حائز اهمیت میباشد. که چنانچه این موارد لحاظ نگردد، خطرات احتمالی نیز بوجود می آید.